Om een goed beeld te krijgen welke producten wij aanbieden kunt u hieronder onze menukaart downloaden ( Acrobat reader 9 ondersteuning nodig). Bekijk hier onze Afhaalkaart 2023.

Let op: heeft u een voedselallergie? In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn, en we kunnen overdracht van allergenen niet uitsluiten. Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Aarzel dan vooral niet om een van onze medewerkers te vragen. Wij helpen u graag.

Onze producten zijn heel divers: o.a. vleesgerechten van de grill, steaks, pizza’s, pasta’s, visgerechten, salades, soepen en broodjes. Graag vertellen we u iets meer over onze specialiteiten. Naast de bekende en gevarieerde pizza’s en pasta’s kunt u bij Amigo genieten van een aantal zeer smakelijke vleesgerechten.

Spareribs: Tip! Een inmiddels zeer populair en geliefd gerecht van de Amigo klanten. Proef onze heerlijke spareribs! Spareribs, ook wel magere ribben of ribbetjes genoemd zijn varkensribben afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouder. Onze spareribs zijn mals en bevatten relatief veel vlees.

Onze spareribs worden ambachtelijk bereid, afhankelijk van uw keuze (zoet of pittig) gemarineerd in een speciale saus en bereid op de houtskool grill, wat de spareribs extra lekker maakt en een heerlijk krokant randje geeft. Spareribs worden meestal met de vingers, dus zonder bestek gegeten.

Ossehaas: Ossehaas is afkomstig van de lende (rug) van het rund. Het vlees bevat van nature weinig vet of bindweefsel en is daarom zeer mals. Onze ossehaas wordt op de houtskoolgrill bereid, geserveerd in een saus naar keuze. Een heerlijk mals stukje vlees!

Kofta: Een gerecht dat u geproeft moet hebben is de kofta. Gehaktballen, kroketten, gevulde deegballetjes, allemaal kan het kofta heten, meestal gemaakt van gehakt of fijngemalen vlees, goed gekneed en al dan niet met eieren, noten of kaas gemengd. Dit Midden-Oosterse gerecht kent vele varianten, onder andere in Turkije en Griekenland. Deze Egyptische variant wordt gemaakt van lams – en rundergehakt, vervolgens gekruid met een speciale kruidenmix. Op de houtskoolgrill gegrild is dit een lekkernij!

Varkenshaas/filet: Varkensfilet (ook wel varkenshaas, of op onze menukaart Scaloppa genoemd) is het malse varkensvlees dat stamt van de rug van een varken.  Lekker met aardappelschijfjes en een saus naar keuze!

Mixed combi vleesgerechten: liever van alles wat proberen? Bestel dan eens een mixed grill.

Pizza’s: U heeft een ruime keuze uit ons pizza-aanbod. Maar liefst 51 pizza’s staan op onze menukaart. Ook bent u vrij om zelf te bepalen, welk beleg u wel en welk beleg u liever niet op uw pizza wilt hebben. In alle gevallen krijgt u van ons een pizza gemaakt van vers deeg dat iedere dag opnieuw wordt klaargemaakt met de grootste zorg. Ook het beleg is vers. De pizza wordt afgebakken in een professionele pizza oven. Wilt u een verjaardagsfeestje vieren met uw kind en vrienden? Dan kunnen de kinderen bij ons zelf de pizza versieren!

Pasta’s: Uiteraard mogen ook de pasta-gerechten niet ontbreken op onze menukaart. Van spaghetti bolognese tot lasagna: bij Amigo kan de pasta-liefhebber zijn hart ophalen!

Nagerechten: Amigo beschikt over een ijsvitrine met verschillende soorten en smaken ijs waaruit u een keuze kunt maken (geen zelfbediening).

Heeft u speciale wensen? Laat ons dat dan even weten!

*Advies: Bij afhalen bestel vooraf telefonisch en voorkom te lange wachttijden.